U okviru projekta FarmCircle – Young Farmers: Circles of Circular Economy održava se edukacija trenera cilj koje je osposobiti zaposlenike poljoprivrednih savjetodavnih službi, zaposlenike ministarstva poljoprivrede, agencije za plaćanje u poljoprivredi te ostale zainteresirane dionike koji izravno rade s poljoprivrednicima za prijenos znanja o novima trendovima, poslovnim prilikama i tehnologija u bioekonomiji.

Edukacija se održava u petak, 26. listopada 2018. godine s početkom u 9 sati, u Kino dvorani Ministarstvu gospodarstva poduzetništva i obrta, Ulica grada Vukovara 78, Zagreb.

Edukacija je namijenjena zaposlenicima poljoprivrednih savjetodavnih službi, zaposlenicima ministarstva poljoprivrede, agencije za plaćanje u poljoprivredi te ostalim zainteresiranim dionicima koji izravno rade s poljoprivrednicima i koji će znanje stečeno tijekom treninga upotrijebiti u svom svakodnevnom radu, čime će izravno doprinijeti konkurentnosti poljoprivrednika na tržištu.

Cilj FarmCircle projekta koji se sufinancira sredstvima Europske unije, grada Beča i Danube Strategic Project Fund je prijenos znanja poljoprivrednicima o novima trendovima, poslovnim prilikama i tehnologija u bioekonomiji, kroz stvaranje dodane vrijednosti po poljoprivrednoj jedinici.

Više informacija o edukaciji i program rada –  FarmCircle_trening_program.